1 Ounce Goudstaven Kopen

Er zijn vele soorten gewichten waarin u goud aan kunt schaffen om te beleggen en hierbij gaat het voornamelijk om wat er het beste in uw budget past. Toch zult u ook moeten kijken naar een mogelijkheid om snel een mooie voorraad goud op te bouwen en naar manieren om het een stuk eenvoudiger te maken en daarbij is een ounce goud kopen een goede mogelijkheid.

Bij de aanschaf van goudstaven 1 ounce kopen is om meerdere redenen een goede beslissing. Allereerst biedt dit u de mogelijkheid om snel een hele mooie hoeveelheid goud op te bouwen waarmee u zeer mooie winsten kunt behalen. Het betekend echter wel dat u daarvoor een aardig bedrag moet gaan beleggen, zeker bij de goudkoers van de laatste jaren kan dit bedrag behoorlijk oplopen. Toch is het dit aanschaf bedrag dat 1 ounce goudbaren kopen ook tot een bijzonder winstgevende onderneming kan maken. Naarmate het aanschaf bedrag hoger is zal iedere procentwinst die u maakt u immers een groter bedrag opleveren en daar gaat het uiteindelijk om. Een bijkomend voordeel is dat de kosten die in rekening gebracht worden als u de 1 ounce goudstaven naar uw huisadres of ieder ander adres op laat sturen ook sneller terugverdiend zullen zijn.

Deze kosten die u voor het verzenden bij het 1 ounce goudstaven kopen moet betalen hebben te maken met het aangetekend verzenden van uw bestelling waarbij de gehele verzending volledig verzekerd zal zijn tegen verlies en diefstal. Deze manier van werken zorgt er voor dat uw bestelling pas uw verantwoordelijkheid is op het moment dat u voor ontvangst tekent. U zult dan natuurlijk ook zelf zorg moeten dragen voor de veilige opslag van uw goud, zeker bij de bedragen die u moet betalen als u bij de aanschaf van goudbaren 1 ounce besteld, zult u goed op de juiste manier van opslaan moeten letten. Dit zal in ieder geval betekenen dat u een inbraak werende kluis zult moeten bezitten en als de inhoud verzekerd moet zijn zal deze aan strenge eisen moeten voldoen. Als u in het bezit bent van een dergelijke kluis dan is 1 ounce goudstaven kopen en deze zelf bewaren een zeer goede optie voor u.

Uiteindelijk zal de winst die u kunt maken met het beleggen in 1 troy ounce goudstaven afhankelijk van de prijs waar u uw goud voor aan schaft. Het geld natuurlijk voor alle goudstaven gewichten dat u alleen winst zal maken als u deze goedkoper aan koopt dan het bedrag dat u er bijverkoop voor terug krijgt. Om hier bij het ounce goud kopen al voor te zorgen is het belangrijk dat u daarom u de goudkoers goed in de gaten houdt. Door uw goud op het juiste moment en dus voor de laagst mogelijke prijs op dat moment aan te schaffen hebt u immers de meeste kans om er op termijn winst mee te maken. U kunt hiervoor de prijs van goud op diverse manieren in de gaten houden en het internet is daarbij de meest gebruikte wijze. Als u bij de aanschaf van goudstaven 1 ounce kopen wilt dan zult u zien dat de koers van goud in hetzelfde gewicht wordt weergegeven. Omdat de koers van goud in een aantal dollars per ounce wordt weergegeven kunt u de prijs dus eenvoudig vergelijken met de prijs die u moet betalen bij het 1 ounce goudstaven kopen.
Het enige dat u hierbij natuurlijk moet doen is het omrekenen van de officiële vastgestelde goudkoers van de dollar naar een bedrag in euro’s per ounce. Ook hier zal u de nodige hulp geboden worden, omdat Europa een belangrijke markt is en u niet de enige bent die 1 ounce goudstaven aan wil schaffen, zal de goudkoers ook vaak in een bedrag van euro’s per ounce weergegeven worden. Hiervoor wordt dan gebruik gemaakt van de officiële wisselkoers van de euro en de dollar waardoor deze koers dus net zo officieel is als de koers die uw goud handelaar gebruikt om bij het 1 ounce goudstaven kopen de verkoop prijs mee te bepalen. Dit betekend dus dat u de prijs die u in rekening gebracht wordt één op één kunt vergelijken met de euro goudkoers. Daardoor wordt bij de aanschaf van goudbaren 1 ounce bestellen een fluitje van een cent als het op de vergelijking van de prijs aan komt. Als u daarbij een verschil op merkt dan komt dit door de marge die uw handelaar op de producten zal maken en op basis daarvan zult u moeten bepalen waar u het beste uw 1 troy ounce goudstaven aan kunt gaan schaffen.