Contact

U kunt op deze website een heleboel informatie vinden over goudstaven en waar u deze kunt kopen. Daarnaast willen wij u op de hoogte stellen van tal van andere zaken die bij het aanschaffen van deze beleggingsmiddelen komen kijken. Wij hebben voor het samenstellen van de informatie over goudstaven kopen gebruik gemaakt van vrij op het internet toegankelijke informatie en van informatie die ons door derden is aangeleverd. Het kan zijn dat u ons feedback goudstaven wilt geven over de informatie die u op deze website kunt vinden of juist niet kunt vinden. Wij verzoeken u in dat geval gebruik te maken van het formulier op deze pagina. Dit is ook de beste manier om ons alle vragen goudstaven gerelateerd te stellen.

Wij steven er naar om alle goudstaven vragen binnen één werkdag te beantwoorden. Mochten wij er om wat voor reden dan ook niet in slagen om uw goudstaaf vraag binnen die tijd te beantwoorden dan zullen wij u dat binnen één werkdag laten weten.

Hoe zorgvuldig deze ook is samengesteld, alle informatie op deze website is volledig informatief van aard. Er kunnen dan ook op geen enkele wijze wat voor rechten dan ook aan ontleend worden.
[contact-form 1 “Contact form 1”]